johannalarsson.se

Mode och stil för alla vackra kvinnor

Olika skor till olika outfits

Skor kan ändra helt hur en outfit ser ut. En enkel outfit kan på två sekunder gå från en avslappnad dagsklädsel till en som är redo för fest, endast genom att byta ut de platta skorna mot ett par klackar. Det kan vara svårt att köpa skor, då man vill att de ska vara bekväma men också snygga. Alla skor passar heller inte till alla kläder, och därför kan det vara kul att experimentera med olika skor. För att slippa köpa allt för många skor kan det vara bra att tänka vad skorna passar till innan man köper dem, för att försäkra sig om att man kommer att använda dem mer en gång. Färgglada skor är ett hett tips i vår och sommar då de livar upp vilken outfit som helst utan ansträngning.

Ett par vita sneakers

Om man bara fick ha ett par skor i hela sin garderob så hade de allra flesta antagligen valt ett par vita sneakers. Anledningarna till detta val är många, men två av dem är att de ofta är bekväma och passar till precis allt.

Puma

Puma är ett klädmärke som har många sneakers i olika färger och modeller. De har bland annat flera olika modeller av just vita sneakers. Är man ute efter just det så är ett hett tips att gå in på Puma.se och leta där först. De har både helvita sneakers, snekares som är vita med paljetter och vita sneakers med detaljer i andra färger. De har också både skor med låg platå och hög, vilket är en smaksak vad man föredrar.

Nike

Nike är ett av de absolut största märkena när det kommer till skor och träningskläder. Deras sneakers bärs av både vuxna och barn runt om i hela världen. Nikes skor för vuxna ligger för det mesta runt 1000 kronor, vilket är ungefär samma pris som de flesta andra sportmärkenas skor. Nikes skor är framtagna för att vara så bekväma som möjligt, samtidigt som de har en snygg design. Nike har både sportiga och mer vardagliga skomodeller i alla möjliga färger. När det kommer till just vita sneakers har Nike en modell som heter Air Force, vilket är en av de absolut mest populära skorna de senaste åren.

Adidas

Adidas har de senaste åren blivit allt mer populära när det kommer till sneakers. De släppte till exempel modellen NMD, som blev känd över hela världen. Gick man ute på stan och tittade vad folk bar för skor så kunde man snabbt konstatera att man såg just NMD överallt. De finns i alla möjliga färger och färgkombinationer. Just NMD är en relativt sportig modell som kanske inte passar alla. Men Adidas har även andra sneakers som är av den mindre sportiga modellen. Är man ute efter ett par sneakers så är det på Adidas hemsida man ska titta, då de har något som passar alla. De flesta skorna ligger runt 1000 kronor, vilket vissa anser vara dyrt och vissa inte. Fördelen med Adidas skor är att de är framtagna för att vara så bekväma som möjligt, men samtidigt snygga. Dessa skor kommer man alltså inte behöva oroa sig över att få ont i fötterna när man bär.

Måste inte vara sportiga

Vita sneakers måste inte se sådär sportiga ut som många tänker att sneakers gör. Är man en person som kanske inte föredrar den sportiga looken finns det vita sneakers som är smalare och ”nättare” än vad många av de sportiga är. Till exempel Gucci och Dior har vita sneakers som passar någon som föredrar en mer klassisk look. Vill man inte lägga pengar på de dyra märkena så kan man leta på Zara och Mango, då även de har vita sneakers i alla möjliga former och modeller.

Privacy Policy