johannalarsson.se

Mode och stil för alla vackra kvinnor

Klädmärken

Blanda billigt med dyrt

Målet för de allra flesta när det kommer till kläder att hitta kläder som är av bra kvalitet men som inte kostar flera tusen. Ett annat mål är ofta att bära kläder som ser betydligt dyrare ut än vad de faktiskt är. Detta kan vara otroligt svårt då det ofta är de dyra märkena som har kläderna av bäst kvalitet. Självklart kan man förstå att det blir dyrare att köpa kläder av bra kvalitet då det kostar mer för tillverkarna att köpa in och tillverka dessa kläder, men samtidigt är det få som är villiga att betala så mycket som det ofta kostar. Dock är det inte alltid så att märken med billiga kläder automatiskt har kläder av dålig kvalitet, ibland kan det faktiskt vara tvärt om. Ett tips när man köper kläder är att titta vad kläderna är gjorda av innan man beställer dem. Att köpa en tröja som är gjord i ett dåligt material är dumt då den kanske går sönder redan efter första tvätten. Ofta är det inte bara materialet och kvalitén vi betalar för när vi köper märkeskläder, utan också för själva märket. Är man ute efter att lägga så lite pengar som möjligt på kläder men vill att det ska se ut som att man lagt ner mycket pengar är ett hett tips att blanda dyrt med billigt. Till exempel kan man ta ett par billiga jeans och en t-shirt för 50 kronor, och bära det tillsammans med en dyr väska eller ett par dyra skor eller solglasögon. Denna outfit kommer genast att se dyr och lyxig ut, då de som ser den kommer att fokusera på den dyra accessoaren och inte på de billiga basplaggen. Faktum är att det finns många billiga basplagg som håller samma kvalitet som de dyra.

NA-KD.com

NA-KD är en hemsida som säljer både dyra och billiga kläder. De är återförsäljare till många av de välkända märkena, men de har också ett eget märke som är väldigt populärt. Just deras egna märke har många kläder gjorda i bra material som heller inte är så dyra. En stickad tröja som håller länge kan man från NA-Kds märke få för under 500 kronor, när man från ett annat märke skulle betala det dubbla för samma kvalitet.

Nelly.com

Precis som NA-KD har Nelly.com ett eget klädmärke, Nellytrend. Deras märke har allt från skor och tröjor till klänningar och accessoarer. Deras kläder ligger i den billiga/normala prisklassen, och en vanlig tröja där kostar ofta mellan 200 och 300 kronor.

Zaful.com

Zaful.com är en hemsida där man kan hitta kläder för otroligt låga priser. På denna hemsida finns det kläder av hög kvalitet, men det finns också de med sämre. För att hitta de bra kläderna kan det vara ett tips att läsa recensionerna som gjorts av andra, där de ofta skriver om plagget satt bra eller dåligt och om det var av dålig kvalitet. Dessa recensioner kan man hitta under varje plagg på Zafuls hemsida. De är välkända för sina matchande set och klänningar, men också för sina badkläder. Zaful har flera hundra olika bikinis och baddräkter på sin hemsida i alla färger och former. Dessa badkläder är faktiskt kända för att vara av bra kvalitet, trots att de ofta kostar under 150 kronor. Även här är det smart att titta på recensionerna under varje plagg, då alla bikinis är i olika material.

Zara.com

Något många uppskattar med Zara är att det går att handla kläder både online och i butik. Det är också smidigt om man skulle vilja lämna tillbaka något plagg man beställt, då man kan lämna tillbaka och byta i affären trots att man köpt det online. 

Privacy Policy