johannalarsson.se

Mode och stil för alla vackra kvinnor

Hemsidor att shoppa från

Det kan ibland vara svårt att hitta ork och tid till att ta sig till en affär för att köpa kläder. Då är det perfekt att kunna sitta hemma i soffan i pyjamas och scrolla runt på hemsidor och köpa kläder där istället. Vart man köper sina kläder på nätet beror både på vad man gillar för typ av kläder och hur mycket pengar man är villig att spendera. Nedan listas några hemsidor med kläder till ett relativt lågt pris.

Na-kd.com

NAKD är en svensk hemsida som säljer kläder online. Hemsidan är idag känd över stora delar av världen och växer för varje dag som går. Alla deras kläder hänger med i modet och de har något som passar alla stilar.

Prettylittlethings.com

Prettylittlethings, eller PLT som många kallar dem, är en hemsida med billiga kläder. På denna hemsida hittar man tröjor och klänningar för under 100 kronor, vilket kan vara svårt att hitta i butiker i Sverige. Det finns många olika åsikter när det kommer till denna hemsida, mestadels positiva men också negativa. Det finns de som tycker att deras kläder är av dålig kvalitet, men samtidigt är det kanske något man får räkna med om man endast betalar 50 kronor för ett plagg.

Fashionnova

Fashionnova.com är en hemsida med kläder mestadels inriktade för tjejer, men det finns självklart plagg som kan bäras av killar också. De ligger i framkant när det kommer till mode för ungdomar och yngre vuxna, och det är just den målgruppen de riktar in sig på. Alla kläder följer det nya modet och vill man veta vad som är trendigt kan man gå in där för att se det. Fashionnova är enormt i USA, men har nu på senare tid också börjat bli välkänt i hela Europa och även andra delar av världen. Deras kläder är väldigt billiga jämfört med många andra klädmärken, men de håller ändå en bra kvalitet. För att man ska kunna försäkra sig om att kläderna är av bra kvalitet skriver Fashionnova alltid ut exakt vilket material plaggen är gjorda av, samt låter kunderna skriva recensioner för att hjälpa andra som vill handla. Till skillnad från många andra klädmärken har fashionnova kläder som passar nästan alla storlekar. De har kläder som går från xx-small till xxx-large, vilket det är väldigt få andra klädaffärer som har. Fashionnova har inga butiker, så det enda sättet att köpa kläder därifrån är att beställa från internet. Bor man i Sverige kan det ta några dagar att få sina kläder då de fraktas från USA.

Kylie jenner

Hela Kardashian/Jenner-familjen samarbetar ständigt med Fashionnova på instagram och andra sociala medier. Tittar man på deras bilder är det många gånger de bär kläder från fashionnova och skriver under bilden något i stil med ”Outfit från Fashionnova” eller ”Gå in på Fashionnova.com och hitta dessa kläder”. Kylie Jenner är den yngsta av systrarna och är en av de som samarbetar mycket med Fashionnova. Hon har hela 107 miljoner följare på instagram, vilket gör hennes instagramkonto till ett av de största i världen. Samarbeten mellan Fashionnova och Kylie Jenner fungerar alltså så att de skickar kläder till henne som hon sedan ska posera i och publicera på sociala medier. I utbyte mot den marknadsföringen får Kylie pengar, eftersom att hon hjälper Fashionnova att sälja sina kläder. Varje gång Kylie eller någon annan stor instagrammare lägger upp en bild i kläder och berättar vilket märke outfiten är ifrån så går flera hundra tusen andra in och köper just de kläderna, för att de vill ha likadana kläder som kändisen. Familjen Kardashian är en stor anledning till att Fashionnova.com har blivit så pass stort och sålt så mycket kläder.

Chiquelle.com

Chiquelle marknadsför sig mycket via främst svenska instragrammare och Youtubers som visar upp deras kläder. De riktar in sig på ungdomar och unga vuxna och har kläder av hög kvalitet. De är förutom sina kläder också kända för sina badkläder.

Privacy Policy