johannalarsson.se

Mode och stil för alla vackra kvinnor

Bra aktiviteter för regniga dagar

regn ute

När regnet står som spön i backen och du inte måste gå till jobbet eller dyka upp på en lektion så finns det mycket att göra. Kanske vill du stanna inomhus för att hålla dig torr bakom öronen. Då kan du satsa på aktiviteter för regniga dagar som inte kräver att du drar på dig gummistövlar och galonisar…

Spel och pussel

Gör något som enbart är till för att ge dig underhållning. Bli medlem på ett casino online och snurra på populära slots såsom Starburst, eller spela smart på blackjack eller poker. Du kan också ladda ner en spel-app helt gratis till din mobiltelefon. Det finns pusselspel som kan vara väldigt kul att syssla med trots att de inte ger dig några verkliga vinster. Sedan så kan det ju vara så att du har ett verkligt pussel liggandes i någon låda. Ta fram detta och börja om från början med bit efter bit.

Projekt inomhus

Det finns gott om projekt som du kan dra igång inomhus utan att lämna ditt hem. Om du vill göra något tillsammans med andra så finns de säkert via email och telefon. Kanske har du en hobby och då du ändå tänker stanna hemma så kan den få din tid och uppmärksamhet. Fyll på i albumet med bilder, digitalt eller analogt. Sortera dina brev eller skriv en dikt till din mamma.

Baka och laga mat

Ta en titt i kylen och skafferiet. Knappa in ingredienserna som finns på nätet och få fram recept. Du kanske kan baka något gott att bjuda någon på. Eller så kan du experimentera med de grönsaker som ligger längst bak i kylen och som aldrig tycks få chansen att komma ut. Om du har tid så kan du ju laga mycket mat som du sedan fryser in för kommande dagar då det blir mer hektiskt.

Laga hål och fäst knappar

Du har säkert några plagg som du inte vill slänga för att det ändå bara behövs en ny knapp eller hålet som uppstått är så litet att du kan laga själv. Den här typen av projekt får ofta vänta. Nu när det regnar och du inte måste gå ut så är det dags att ta fram sy-lådan. Lyssna på bra musik och se fram emot att kunna använda kläderna igen.

Se en bra film

Ladda ner en film som du alltid har velat se. Eller så kan du se om favoriten som du aldrig får nog av. När du är ensam hemma så kommer ingen att bråka med dig om vilken film det blir. Kombinera detta med att baka en kaka eller göra godis som du sedan njuter av framför din skärm. Om du är riktigt lat så kan du ju beställa in en pizza med god dryck som du avnjuter framför filmen.

Ring en gammal vän

Ni har inte hörts på evigheter och nu har du faktiskt tid att prata. Ring och ta igen veckorna, månaderna eller kanske åren som gått. Det här kan vara fantastiskt spännande. Fundera lite på vem som var otroligt viktig för dig för fem år sedan och se om du fortfarande har numret. Kanske kan du ta ett bubbelbad medan ni pratar, det blir en finfin kombination!

Gör en framtidslista

Tänk över dina framtidsplaner och gör en lista. Fundera lite på vad som ska till för att du ska nå dina mål. Om du redan har en lista av detta slag så kan du plocka fram den och uppdatera. Förhoppningsvis så har du redan kommit en bit på vägen. Det är inte så dumt att påminna sig om då och då om målen som finns.

Gå ut i regnet!

Nu behöver du ju inte sitta inomhus för att det regnar. Du kan ju faktiskt gå ut och njuta av känslan av att du lever. Det kommer du nämligen att påminnas om då du blir genomblöt av regnet. Ta en rask promenad eller jogga. Därefter så kan du med gott samvete äta kaka eller pizza då du ser en film eller ringer en gammal god vän för att prata mer om livet och framtiden.

Privacy Policy