johannalarsson.se

Mode och stil för alla vackra kvinnor

Accessoarer

Solglasögon

Ett par solglasögon är både praktiskt och snyggt. Har man ett par solglasögon i färg kan dessa lätt liva upp en annars tråkig outfit, och få den att se mer sammanhängande ut. Förutom att solglasögon är en snygg accessoar så är de också väldigt praktiska. Förutom att de skyddar ögonen mot UV-strålar så fungerar de även att gömma sig bakom. Känner man sig trött och allmänt tråkig en dag kan det vara skönt att slänga på sig ett par solglasögon för att slippa bry sig om hur man ser ut, då stora delar av ansiktet täcks av solglasögonen.

Spetsiga cat eye

I år kommer vi att se mycket av de spetsiga ”cat eye” solglasögonen. De ska gärna vara så långa som möjligt och väldigt spetsiga, samt se något plastiga ut. Dessa solglasögon går perfekt ihop med stilen på de trendiga klumpiga skorna.

Färgglada accessoarer till tråkiga outfits

Genom att addera ett färgglatt skärp eller scarf till en annars tråkig outfit livar upp den totalt. Även små detaljer som hårspännen eller stora hårsnoddar gör stor skillnad. 

Flera halsband i olika längder

Något vi såg mycket av redan förra året var trenden som innebär att ha flera halsband i olika längder på sig samtidigt. Det kan vara många halsband eller bara två, tre stycken. Något nytt för i år är att även här blanda färger och material. Det är nämligen så att bara för att ett av halsbanden är i silver så måste inte alla andra vara det. Det är inne att blanda guld med silver och även andra färger, både på halsband och andra smycken.

Stora örhängen

Vi har de senaste åren sett mycket av de stora runda örhängena. Även nu i vår och sommar är det trendigt med stora örhängen, men inte bara ringar. Alla örhängen som bidrar till klädseln är trendigt, det kan till exempel vara ett par stora lila örhängen med tofsar eller ett par guldiga med pärlor.

Solglasögon med färg

Vi såg redan under förra året hur solglasögon med färgat glas blev allt mer vanligt, och det håller sig kvar även till sommaren 2018. Då gult och lila är två av färgerna om är de absolut trendigaste i år är det perfekt att satsa på ett par solglasögon i just dessa färger. Även solglasögon med blått och rosa glas är inne. Det finns att köpa solglasögon med färgat glas i nästan alla klädaffärer, men också i glasögonaffärer såsom Synsam. Vill man inte betala mycket pengar för ett par solglasögon så finns dem på till exempel HM för under 100 kronor. Men man bör då ha i åtanke att de flesta billiga glasögon inte skyddar ögonen mot UV-strålar. Därför rekommenderas man att köpa “riktiga” solglasögon med UV-skydd, men de är ofta relativt dyra. Är man osäker på om solglasögonen man vill köpa har UV-skydd kan man fråga personen som arbetar i butiken, då de ofta har bra koll.

Beltbag

Det har tidigare år av många setts som rätt otrendigt att bära en midjeväska, eller beltbag som de nu kallas. Detta är det nu ändring på och numera är det en av de absolut trendigaste accessoarerna man kan bära. Alla stora märken så som Gucci, Prada och Balenciaga har tillverkat olika versioner av denna typ av väska. Att lägga så mycket pengar som en designerväska faktiskt kostar på en beltbag som kan gå ur modet snart tycker många känns ovär, och därför har de flesta designat sina väskor så att de går att använda både som beltbag och som axelremsväska. Beroende på vilken rem man har på. Dessa väskor fungerar till vilka kläder som helst och man behöver inte ha någon speciell stil för att bära dem.

Privacy Policy